По розташуванню леза слайсери діляться на дві групи:
В кавомолці ножового типу виходять часточки меленої кави:
В кавомолці жорнового типу виходять часточки меленої кави:
Робочий орган обертається по колу на високій швидкості і при обертанні просто подрібнює кавові зерна на частини в кавомолці:
Напівавтоматичні слайсери складаються з таких елементів:
Принцип роботи слайсера:
Зерна кави проходять між двома робочими органами (рухомим та нерухомим) і подрібнюються як у млині у кавомолці:
У яких кавомолках кава не перепалюється, жорна не перегріваються й кавомолка служить довше?
У слайсерах гравітаційного типу ніж розташований:
Кавовим машинам і гейзерним кавоваркам потрібна мелена кава :
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома