Розмноження мікроорганізмів в яйцях викликає переважно процес:
Найбільш тривалий термін зберігання має молоко:
Картопляну хворобу хліба здатні викликати:
Молоко стерилізоване – це молоко термічно оброблене за температури:
Мікробіологічне псування м’яса - гниття викликають:
Бактеріальне псування яєць спричинюють:
Найнебезпечніша у епідеміологічному відношенні є:
Основні види бактеріального псування м’яса:
Види обробки м’яса з метою захисту при зберіганні:
Небезпечне псування консервів з відсутністю зовнішніх ознак:
Викликають пошкодження зерна на всіх стадіях розвитку:
Сприяють швидкому мікробному псуванню зерноборошняних товарів:
Для одержання молочнокислих продуктів використовують:
Процес пастеризації відбувається за умов:
Фаза, коли діють імунні тіла в молоці:
Дефект кисле яйце спричиняють:
Захист риби від мікробного псування:
При обсіменінні яєць сальмонелами:
Реалізувати качині та гусячі яйця заборонено, бо:
Зелене гниття зумовлюється розвитком:
Для подовження терміну зберігання яєць
рекомендується:
Риба набуває кислий запах і гіркувато-кислий смак,якщо відбувається:
Підвищення температури в зерновій масі в наслідку
фізіологічних процесів:
Наявність цих бактерій свідчить про добру якість зерна та його свіжість, оскільки ці бактерії зерно не псують:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома