Сучасне теплове устаткування (жаровні, шашличниці, аерогрилі) 26 гр

Додано: 4 квітня 2021
Предмет:
Тест виконано: 134 рази
10 запитань
Запитання 1

Жаровня електрична для виготовлення млинцевого н/ф відноситься до апаратів з:

варіанти відповідей

НВЧ-нагріванням

ІЧ-нагріванням

нагріванням за допомогою електромагнітної індукції.

Запитання 2

Від поверхні барабана млинцева стрічка відділяється за допомогою:

варіанти відповідей

скребкового ножа;

шпателя;

рук робітника.

Запитання 3

В залежності від виду палива шашличниці бувають:

варіанти відповідей

електричні, газові, індукційні;

газові, дров'яні, з ІЧ-нагріванням;

електричні, газові, дров'яні, вугільні.

Запитання 4

Яку форму мають вертикальні шашличниці?

варіанти відповідей

конуса;

циліндра;

прямокутника.

Запитання 5

1.    Де відбувається приготування їжі в аерогрилі ?


варіанти відповідей

 прозорій колбі

робочій металевій камері

 на відкритому повітрі

Запитання 6

Де знаходиться панель управління в аерогрилі ?



варіанти відповідей

на кришці зверху;

на робочій камері;

дистанційна.

Запитання 7

1.     До якої температурні режими підтримують аерогрилі?



варіанти відповідей

65 - 260ºС

100-200ºС

50 - 150ºС

Запитання 8

 Під час приготування за постійністю температур стежить:



варіанти відповідей

 вентилятор;

 автоматичний термостат;

реле?

Запитання 9

 Чи можна готувати в аерогрилі в посуді (якій)?


варіанти відповідей

Так, в металевій;

Так, в любій (крім пластмасової та дерев’яної);

 Ні , не можна.

Запитання 10

Як класифікують грилі за типом енергоносію?


варіанти відповідей

відкриті, закриті;

електричні, газові, вугільні;

 гриль, аерогриль.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест