Яка добова норма споживання молока людиною?
Як називають молочний цукор?
Як називається молоко витримане за температури не нижче 95°С протягом 3-4 годин ?
Як називається процес зниження або підвищення в молоці вмісту жиру, білків, вітаміну С?
Для чого проводять пастеризацію та стерилізацію молока?
Який процес використовують для виробництва вершків?
Який кисломолочний дієтичний продукт має сметаноподібну консистенцію, білий колір, кисломолочний освіжаючий запах, кисломолочний злегка гострий смак?
Який кисломолочний продукт виробляють із кобилячого молока?
Назвіть високопоживний продукт харчування з солодким смаком.
До якого виду належить морозиво, що вироблене із суміші, яка складається із полуничної есенції, ароматичного масла, цукру, води, агар-агару?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома