Морепродукти

Додано: 16 лютого 2023
Предмет:
Тест виконано: 32 рази
6 запитань
Запитання 1

Для смаження основним способом рибу панірують у...

варіанти відповідей

борошні

сухарях

клярі

Запитання 2

Для смаження в фритюрі риби використовують панірування...

варіанти відповідей

борошно

сухарі

крахмаль

Запитання 3

Для видалення запаху мулу рибу опускають в водний розчин...

варіанти відповідей

солі

лимону

оцту

Запитання 4

Як правильно видалити кишківник ?

варіанти відповідей

Для цього потрібно зробити надріз на панцирі з опуклої сторони креветки за допомогою кухонних ножиць та акуратно витягти за допомогою зубочистки.

Робимо надріз на панцирі за допомогою ножа та видаляємо ножем кишківник.

Запитання 5

Аби визначити готовність відвареної риби, її проколюють куховарською голкою ...

варіанти відповідей

у найтовщій частині – має виділятися сік коричневого кольору.

у найтовщій частині – має виділятися прозорий сік.

у найтовщій частині – має виділятися рожевий сік.

Запитання 6

До ракоподібних входять:

варіанти відповідей

Краб

Морський гребінець

Омар

Лангуст

Мідії

Устриці

Креветка

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест