З товстого і тонкого країв верхньої і внутрішньої частини мякоті задньої ноги нарізують порційні шматочки 1.5-2 см завтовшки, відбивають, надаючи овально-довгастої форми, підрізують сухожилки, солять, посипають перцем, змочують у льєзоні, обкачують у червоній паніровці
З якої частини туші нарізають піджарку
З бокової і внутрішньої частини задньої ноги нарізують напівфабрикати у вигляді кубикив (2-4 шт.на порцію) 30-40 г
З якої частини туші і якою масою готують шпиговане мясо
З якої частини туші і якою масою готують відварне мясо
Яку начинку використовують для приготування н/ф "Крученики волинські"?
Нарізають з товстого і тонкого країв під прямим кутом 1,5— 2 см завтовшки, відбивають, надрізають сухожилки і плівки. Напівфабрикат має овально-довгасту форму. Допускається товщина жиру не більш як 1 см.
З якої частини туші нарізають бефстроганов
З якою метою маринують мясо
З якої частини туші нарізають гуляш
Яка сировина входить до складу котлетної маси?
До котлетної маси з меншою кількістю хліба додають дрібно нарізану пасеровану цибулю, добре перемішують, розкладають на порції по 2—4 шт., формують у вигляді кульок діаметром 2—4 см, обкачують у борошні
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома