Обладнання для попереднього та остаточного вистоювання пшеничного тіста

Додано: 6 червня
Предмет: Технології, 10 клас
12 запитань
Запитання 1

Процес вистоювання тістових заготовок виконується в два етапи

варіанти відповідей

ділення і округлення

округлення і попереднє вистоювання

попереднє та кінцеве

Запитання 2

Попереднє вистоювання проводиться для

варіанти відповідей

виробів із сортового пшеничного борошна

виробів із сортового житнього борошна

виробів із суміші пшеничного та житнього борошна

Запитання 3

Процес попереднього вистоювання тістової заготовки відбувається

варіанти відповідей

перед округленням

перед діленням

перед формуванням

пкред кінцевим вистоюванням

Запитання 4

Тривалість попереднього вистоювання пшеничного тіста становить

варіанти відповідей

10-15 год

3-7 хв

5-10 хв

15-20 хв

Запитання 5

Метою попереднього вистоювання тістових заготовок є

варіанти відповідей

релаксація напружень

млявість які виникають в тістовій заготовці внаслідок інтенсивного механічного впливу

відновити повністю структурно-механічні властивості тіста

Запитання 6

Обладнання для попереднього вистоювання використовують в вигляді

варіанти відповідей

закритих стрічкових транспортерів або шаф, всередині яких встановлюється система стрічкових жолобів або ланцюговий колисковий конвеєр.



відкритих стрічкових транспортерів або шаф, всередині яких встановлюється система стрічкових транспортерів або ланцюговий колисковий конвеєр.



відкритих стрічкових трансформатор або шаф, всередині яких встановлюється система стрічкових жолобів або ланцюговий конвеєр.



Запитання 7

Шафа з вертикальним колисковим конвеєром використовується для

варіанти відповідей

попереднього вистоювання тістових заготовок при виробництві житніх виробів.

попереднього вистоювання тістових заготовок при виробництві дрібноштучних виробів

попереднього вистоювання тістових заготовок при виробництві хлібних виробів.

Запитання 8

Конвеєр приводиться до руху від

варіанти відповідей

електродвигуна



редуктора

поршня

релле часу

Запитання 9

Під час остаточного вистоювання структура тіста стає

варіанти відповідей

нерівномірно пористою, об’єм заготовки збільшується в 1-1,5 рази,

рівномірно пористою, об’єм заготовки збільшується в 1,4-1,5 рази,

рівномірно пористою, об’єм заготовки зменшився в 1,4-1,5 рази,

Запитання 10

З якою вологістю та температурою потрібно проводити остаточне вистоювання в спеціальних камерах або шафах.



варіанти відповідей

потрібно проводити в середовищі з відносною вологістю 75-80% за температури 35-40 ºС в спеціальних камерах або шафах.



потрібно проводити в середовищі з відносною вологістю 75-90% за температури 35-50 ºС в спеціальних камерах або шафах.

потрібно проводити в середовищі з відносною вологістю 50-60% за температури 15-20 ºС в спеціальних камерах або шафах.

потрібно проводити в середовищі з відносною вологістю 40-50% за температури 50-60 ºС в спеціальних камерах або шафах.

Запитання 11

Найбільш широко застосовуються конвеєрні шари за формою

варіанти відповідей

Вони бувають Д-подібної, Ш-подібної, Е-подібної форми.



Вони бувають А-подібної,М -подібної, Х-подібної форми.



Вони бувають Г-подібної, П-подібної, Т-подібної форми.



Запитання 12

Яке призначення спеціальних та універсальних шаф для кінцевого вистоювання тістових заготовок

варіанти відповідей

Універсальні конвеєрні шафи призначені для кінцевого вистоювання тістових заготовок широкого асортименту хлібобулочних виробів. Спеціалізовані конвеєрні шафи призначені для вистоювання тістових заготовок, при виготовленні виробів визначеної форми і маси. Ці шафи мають в комплекті механізми для завантаження і розвантаження колисок і застосовуються в автоматизованих поточних лініях.

Універсальні конвеєрні шафи призначені для кінцевого вистоювання тістових заготовок малого асортименту хлібобулочних виробів. Спеціалізовані конвеєрні шафи призначені для вистоювання тістових заготовок, при виготовленні бубличних виробів.



Універсальні конвеєрні шафи призначені для кінцевого вистоювання тістових заготовок здобних виробів.Спеціалізовані конвеєрні шафи призначені для вистоювання тістових заготовок, при виготовленні виробів визначеної форми і маси. Ці шафи не мають в комплекті механізми для завантаження і розвантаження колисок і застосовуються в автоматизованих поточних лініях.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест