Механічне обладнання для збивання алкогольних коктейлів, для подрібнення фруктів, ягід, горіхів?
Механічне обладнання для збивання молочних коктейлів з піною?
Механічне обладнання для змішування сиропів з водою та вуглекислим газом?
Механічне обладнання для відпуску розливного пива?
Холодильне обладнання для заморожування соків до консистенції сніжної маси?
Обладнання, яке використовуються для нарізки різних гастрономічних товарів, фруктів?
Яке обладнання не відноситься до холодильного?
Пристрій для декорування келихів за допомогою цукру або солі:
Барне сіто для проціджування коктейлів:
Пристрій для вимірювання компонентів коктейлів:
Інвентар для розтирання інгредієнтів:
Корка призначена для закупорювання відкритої пляшки шампанського ?
Корка призначена для отримання більш тонкої цівки?
Призначення барного органайзера?
Інвентар для приготування змішаних напоїв. Складається з 3 частин – склянки, фільтра-стрейнера і кришки.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома