Відповідальність за забезпечення збереження кількості і якості товарів, сировини ,інвентарю,коштів, що покладається на працівників підприємств громадського харчування ,називається......
Що таке облік ?
Який заклад ресторанного господарства виробляє і реалізує страви у відповідності до днів тижнів?
Які вимірники застосовують в обліку?
Як називається вид матеріальної відповідальності,коли за збереження матеріальних цінностей відповідає група людей?
Як називається основний нормативний документ,на підставі якого виготовляють страви ,кулінарні вироби,та напої в закладах громадського харчування?
Маса нетто показує...
Види господарського обліку......
Для чого в Збірнику рецептур таблиці?
Як називається нормативний документ ,який містить технологічні картки ,за допомогою яких виготовляють продукцію?
Який вислів є неправільним?
Які функфії виконує господарський облік?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома