Збірник рецептур булочних та борошняних кондитерських виробів - це
Яким Збірником рецептур користуються кондитери для приготування кондитерських виробів?
Як в рецептурах обліковується маса яєць?
Калькуляційна картка складається для:
На скільки кг тіста складена рецептура у Збірнику?
Які дані потрібні для розрахунку необхідної кількості води для приготування тіста заданої вологості?
Які одиниці виміру використовуються в Збірникурецептур кондитерських виробів?
Якою буде ціна виробу, якщо було використано інгрідієнту А - 1,2 кг за ціною 8 грн/кг, інгрідієнту Б - 0,8 кг за ціною 94 грн/кг, інгрідієнту В - 0,5 кг за ціною 32 грн/кг та інгрідієнту Г - 0,35 кг за ціною 12,5 грн/кг?
Скільки буде 14% від числа 257?
Яка буде вартість торту, якщо витрати на його виготовлення склали 86 грн, відсоток посередника складає 6% і торгова націнка 30%.
Розмір націнки залежить від таких чинників:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома