Збірник рецептур булочних та борошняних кондитерських виробів....це.....
Чи може директор закладу самостійно змінювати рецептуру страв та кондитерських виробів....
В рецептуру страв включені....
Якими видами вимірників частіше за все користуються при оперативному обліку...
Яким збірником рецептур користуються кондитери.....
Як в рецептурах обліковується маса яєць...
Що включає в себе Збірник рецептур страв та борошняних кондитерських виробів...
Який облік базується на документуванні усіх господарських процесів...
Калькуляційна картка складається для....
Яка мета встановлення націнки у закладах ресторанного господарства....
Калькуляція складається ...
Розмір націнки залежить від таких чинників...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома