Облік калькуляція підсумкова т/а

Додано: 6 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 103 рази
6 запитань
Запитання 1

На які види поділяється господарський облік?

 

 

 

  

варіанти відповідей

меморіальний, журнальний, табличний

оперативний, статистичний, бухгалтерський

аналітичний, статистичний, балансовий

Запитання 2

Обов'язкові реквізити будь-якого документа:

 




варіанти відповідей

назва підприємства, дата документа, підпис керівника

назва підприємства, печатка підприємства

номер документа, назва підприємства

Запитання 3

Назвіть види збірників рецептур для підприємств харчування


 

 

 

 

варіанти відповідей

Збірник страв дієтичного харчування

 Збірник рецептур української кухні

Збірник національних страв і кулінарних виробів

Збірник рецептур борошняних кондитерських і булочних виробів


Збірник банкетних страв

Збірник рецептур страв і кулінарних виробів

Запитання 4

У збірнику рецептур 1й варіант закладання продуктів призначений для:

 




варіанти відповідей

їдалень

ресторанів

кафе

Запитання 5

Збірник технологічних карток це: 


 


варіанти відповідей

 сумісність продуктів, їхня взаємозамінність, режим холодної і теплової обробки сировини

збірник рецептур

це нормативний документ, який містить технологічні картки

Запитання 6

 Норма вкладення продуктів вагою нетто це




варіанти відповідей

вага сировини після її механічної і кулінарної обробки

найменування компонентів, необхідних для виготовлення страви

вага необробленої сировини

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест