Якою скатертиною накривається стіл на обід?
Як складають серветки для обіду?
Ніж кладуть?
Ложку кладуть
Прибори кладуть на відстані один від одного
Біля тарілки кладуть прибори:
Фужери ставлять:
Десертні прибори кладуть:
Другу гарячу страву подають у пиріжковій тарілці
Температура подачі перших страв 55 градусів
Меню подають зліва
Ложки повинні розташовуватись з правого боку від тарілки
В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?
Які страви випускає соусне відділення?
В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені:
Що з перехованого обладнання не використовується в рибному цеху?
Для поорціонування перших страв для відпуску використовують:
Страви з яєць готують:
Ресторан – це…..?
В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома