Організація виробництва підсумкова т/а

Додано: 6 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 5 разів
20 запитань
Запитання 1

Якою скатертиною накривається стіл на обід?




варіанти відповідей

Кольоровою

В клітинку

Не накривається

Запитання 2

Як складають серветки для обіду?



варіанти відповідей

Простою формою

Складною формою

Запитання 3

Ніж кладуть?




варіанти відповідей

Лезом від тарілки

З верху

Лезом до тарілки

Запитання 4

Ложку кладуть



варіанти відповідей

З права

З верху

З ліва

Запитання 5

Прибори кладуть на відстані один від одного


варіанти відповідей

10мм

5мм

1мм

Запитання 6

Біля тарілки кладуть прибори:



 

варіанти відповідей

Якими закінчують трапезу

Десертні

З яких починають трапезу

Запитання 7

Фужери ставлять:




варіанти відповідей

Вище ножа

Біля ножа

Біля виделки

Запитання 8

Десертні прибори кладуть:




варіанти відповідей

Не кладуть

З боку

З верху

Запитання 9

Другу гарячу страву подають у пиріжковій тарілці 

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 10

Температура подачі перших страв 55 градусів

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 11

Меню подають зліва 

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 12

Ложки повинні розташовуватись з правого боку від тарілки 

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 13

В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?

варіанти відповідей

м’ясо- рибному

гарячому

холодному

Запитання 14

Які страви випускає соусне відділення?

 


варіанти відповідей

перші страви, десерт, холодні закуски

другі страви, гарніри, соуси

другі страви, соуси, кондитерські вироби

Запитання 15

В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені:

 


варіанти відповідей

борошняному цеху

кондитерському цеху

гарячому

Запитання 16

Що з перехованого обладнання не використовується в рибному цеху?

варіанти відповідей

електроплита

виробничий стіл

холодильна шафа

Запитання 17

Для поорціонування перших страв для відпуску використовують:


варіанти відповідей

мірні ложки ємністю- 50,75,100г

мірні ложки -150,200г

мірні ложки -0,5, 0,25г

мірні ложки-10,20,30г

Запитання 18

Страви з яєць готують:


варіанти відповідей

в кондитерському цеху

в гарячому цеху

в м’ясному цеху

в холодному цеху

Запитання 19

Ресторан – це…..?


варіанти відповідей

комфортабельне підприємство харчування ,в якому організація харчування поєднується з улаштуванням дозвілля споживачів

підприємство харчування ,що реалізує широкий асортимент гарячих і холодних напоїв,солодких

Запитання 20

В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів?

варіанти відповідей

гарячому цеху

соусному відділенні

суповому відділенні

холодному цеху

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест