Облік, калькуляція та звітність (кухар)

Додано: 29 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 791 раз
9 запитань
Запитання 1

 На які види поділяється господарський облік?

варіанти відповідей

 аналітичний, статистичний, балансовий;

меморіальний, журнальний, табличний;

 оперативний, статистичний, бухгалтерський.

Запитання 2

Обов'язкові реквізити будь-якого документа:

варіанти відповідей

номер документа, назва підприємства;

назва підприємства, печатка підприємства;

назва підприємства, дата документа, підпис керівника

Запитання 3

Назвіть види збірників рецептур для підприємств харчування

варіанти відповідей

Збірник страв дієтичного харчування

Збірник національних страв і кулінарних виробів

Збірник рецептур страв і кулінарних виробів

Збірник банкетних страв

Збірник рецептур борошняних кондитерських і булочних виробів

Збірник рецептур української кухні

Запитання 4

 У збірнику рецептур 1й варіант закладання продуктів призначений для:

варіанти відповідей

кафе;

ресторанів

їдалень;

Запитання 5

Збірник технологічних карток це:

варіанти відповідей

це нормативний документ, який містить технологічні картки;

збірник рецептур

сумісність продуктів, їхня взаємозамінність, режим холодної і теплової обробки сировини; 

Запитання 6

 Норма вкладення продуктів вагою нетто це

варіанти відповідей

вага сировини після її механічної і кулінарної обробки;

вага необробленої сировини;

найменування компонентів, необхідних для виготовлення страви. 

Запитання 7

Скільки буде 14% від числа 257?

варіанти відповідей

 35,98


1835

 18,35

140

Запитання 8

Разрахувати вагу нетто з 730 г картоплі неочищеної, відомо, що втрати при первинній обробці 23%.

варіанти відповідей

167,9

562,1

3,173

707

Запитання 9

Скільки необхідно взяти картоплі очищеної, щоб отримати 200 г смаженої. Відомо, що втрати при тепловій обробці 32%

варіанти відповідей

268 г

625 г

294 г

64 г

264г

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест