Облік підсумковий тест

Додано: 1 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 254 рази
12 запитань
Запитання 1

1. Які елементи обов'язково мають бути наявні в господарському обліку:



варіанти відповідей

1) первинний облік, аналітичний облік, синтетичний облік;



2) документація, облікова реєстрація, складання балансу;



3) спостереження, вимірювання, реєстрація;



Запитання 2

2. На які види поділяється господарський облік:



варіанти відповідей

1) аналітичний, статистичний, балансовий;



2) меморіальний, журнальний, табличний;



3) оперативний, статистичний, бухгалтерський.



Запитання 3

3. Обов'язкові реквізити будь-якого документа:



варіанти відповідей

1) номер документа, назва підприємства;



2) назва підприємства, печатка підприємства;



3) назва підприємства, дата документа, підпис керівника;



Запитання 4

4. Які види матеріальної відповідальності ви знаєте:



варіанти відповідей

1).часткова;



2). повна;



в). колективна


Запитання 5

5.Скільки осіб відповідає за матеріальні цінності при індивідуальній

матеріальній відповідальності:



варіанти відповідей

1). дві особи;



2). три особи;



3). одна особа;



Запитання 6

6. Докумен це:

варіанти відповідей

1) письмова реєстрація;

2). папери;

3)письмова реєстрація становища матеріальних цінностей;

Запитання 7

7. До видів збірників рецептур відносять:

варіанти відповідей

1) збірник рецептур страв і кулінарних виробів;

2) збірник зстрав дієтичного харчування;

3) усі варіанти вірні.

Запитання 8

8. У збірниках рецептур наводяться такі дані:

варіанти відповідей

1) найменування компонентів;

2) норми вкладення продуктів,норми вкладення;

3) найменування компонентів, норми вкладення продуктів, норми вкладення продуктів;

Запитання 9

9. У збірнику рецептур 1й варіант закладання продуктів призначений для:

варіанти відповідей

1) кафе;

2) їдалень при навчальних закладах;

3) для ресторанів.

Запитання 10

10.Збірник технологічних карток це

варіанти відповідей

1) це нормативний документ, який містить технологічні картки;

2) сумісність продуктів, їхня взаємозамінність, режим холодної і теплової обробки сировини; 

3) збірник рецептур.

Запитання 11

11. У збірнику для більшості страв наведено кілька варіантів рецептур. 

варіанти відповідей

1) 1, 2;

2) 1,2,3;

3) 1,2,3,4.

Запитання 12

12. Норма вкладення продуктів вагою нетто це 

варіанти відповідей

1)вага сировини після її механічної і кулінарної обробки;

2)вага необробленої сировини;

3)найменування компонентів, необхідних для виготовлення страви. 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест