Страви з риби і не рибних продуктів моря

Додано: 17 червня
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Для н/ф «риба в тісті» її нарізають брусочками розмірами

варіанти відповідей

0,5 см завтовшки 6-8 см завдовшки

1 см завтовшки , 8-10 см завдовшки

0,5-1 см завтовшки 8-10 см завдовшки

Запитання 2

Зрази донські відносять до н/ф

варіанти відповідей

Натуральні

З котлетної маси

З натуральної січеної маси

Запитання 3

Н/ф в вигляді кульки в склад котлетної маси входять пасеровані цибуля і сирі яйця називають

варіанти відповідей

Тюфтельки

Фрікадельки

Зрази

Кнелі

Запитання 4

Н/ф з котлетної маси зберігають не більше

варіанти відповідей

6 год

12 год

24 год

48 год

Запитання 5

Для приготування кнельної маси використовують

варіанти відповідей

Філе без шкіри і кісток

Філе з шкірою і реберними кістками

Філе з шкірою

Запитання 6

Для смаження основним способом рибу панірують

варіанти відповідей

В борошні

В сухарях

В подвійній паніровці

В тісті кляр

Запитання 7

Для приготування котлетної маси на 1 кг. м’якоті риби беруть хліба

варіанти відповідей

300

250

240

Запитання 8

Для смаження в фритюрі риби використовують панірування

варіанти відповідей

Борошно

Подвійне

Двократне

В сухарях

Запитання 9

Биточки формують округло-приплюснутої форми

варіанти відповідей

діаметром 5-6 см., товщина 1,7 см

діаметром 6 см., товщина 2 см

діаметром 5-6 см., товщина 2 см

Запитання 10

Для видалення запаху мулу рибу опускають в водний розчин

варіанти відповідей

солі

оцту

лимонної кислоти

Запитання 11

Сформований н/ф з риби має овально-прямокутну форму, панірований в сухарях

варіанти відповідей

тільне

рулет

зрази

зрази донські

Запитання 12

Для приготування н/ф “Судак фарширований” в цілому вигляді нутрощі видаляють

варіанти відповідей

через розріз черевце

через розріз спинки

після зняття шкіри панчохою

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест