Обробка сільськогосподарської птиці і дичини

Додано: 10 квітня 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 101 раз
10 запитань
Запитання 1

За термічним станом тушки птиці бувають:

варіанти відповідей

Заморожені

Свіжі

Підморожені

Немає правильної відповіді

Запитання 2

За видом м'ясо птиці поділяють на:

варіанти відповідей

куряче

гусяче

качаче

Всі відповіді вірні

Запитання 3

Які білки переважають у м'ясі птиці?

варіанти відповідей

Повноцінні

Неповноцінні

Всі відповіді вірні

Немає правильної відповіді

Запитання 4

Кулінарне використання сільськогосподарської птиці залежить від:

варіанти відповідей

Вгодованості

Виду

Віку

Всі відповіді вірні

Запитання 5

Дичину поділяють на

варіанти відповідей

Всі відповіді вірні

Запитання 6

До обробки сільськогоподарської птиці відносяться такі операції:

варіанти відповідей

обсмалювання, відрубування голови, патрошіння

розморожування, промивання, відрубування шиї

общіпування, ламінування, відрізання крилець і ніжок

Всі відповіді вірні

Запитання 7

Який інвентар використовують у цехах для обробки птиці :

варіанти відповідей

Всі відповіді вірні

Запитання 8

Обробленій промитій тушці птиці, даємо стекти воді:

варіанти відповідей

кладучи тушку на бік 

кладучи тушку розрізом догори

кладучи тушку розрізом донизу

тушку підвішують за ноги 

Запитання 9

Обскубування починають з шийки:

варіанти відповідей

при цьому захоплюють по одній пір'їні і вискубують у протилежному до їх росту напрямку.

при цьому захоплюють декілька пір'їн і вискубують їх напрямку росту.

при цьому захоплюють декілька пір'їн і вискубують у протилежному до їх росту напрямку.

при цьому обсмалюють їх і вискубують у протилежному до їх росту напрямку.

Запитання 10

Птицю і дичину розморожують

варіанти відповідей

У воді

На повітрі

Комбінованим способом

Всі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест