Обробка яєць та яєчних продуктів.

Додано: 13 червня
Предмет:
8 запитань
Запитання 1

Які категорії за розміром мають яйця?

варіанти відповідей

Дрібні, середні, великі

 I, II, III

Свіжі, несвіжі

Жовті, білі

Вищої категорії, І, ІІ, дрібні.

Запитання 2

Яка оптимальна температура зберігання яєць?

варіанти відповідей

Кімнатна температура

4-6°C

10-15°C

-5°C

Запитання 3

Який термін зберігання яєць в холодильнику?

варіанти відповідей

До 1 тижня

До 2 тижнів

До 3 тижнів

До 5 тижнів

Запитання 4

Яким чином можна перевірити свіжість яйця?

варіанти відповідей

Просвітивши його на овоскопі

Зануривши у солону воду

Всі відповіді вірні

Запитання 5

Що таке яєчний меланж?

варіанти відповідей

Це суміш яєчних білків

Це суміш яєчних жовтків

Це суміш яєчних білків і жовтків

Всі варіанти вірні

Запитання 6

Що таке яєчний порошок?

варіанти відповідей

Це суміш білків і жовтків

Це висушена суміш жовтків

це висушена суміш білків і жовтків

Запитання 7

Який термін зберігання яєчного меланжу?

варіанти відповідей

1 годину

5 годин

До 2 діб

Використовують відразу

Запитання 8

Яку кількість води або молока потрібно взяти щоб розвести 3 кг яєчного порошку?

варіанти відповідей

3,5 л

7 л

10,5 л

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест