Дайте визначення поняття "ресторан"
Укажіть правильний варіант полірування тарілок.
Якими наборами треба сервувати стіл, якщо у меню включено холодні закуски, гарячі м'ясні страви та десерт?
Укажіть форми самообслуговування у закладах ресторанного господарства - за участю персоналу в обслуговуванні.
При якому виді самообслуговування споживачі всі операції виконують самостійно?
Укажіть форму самообслуговування, для якої властива одночасність процесів вибору, одержання й оплати вартості кулінарних виробів.
Який метод обслуговування передбачає доставку готової продукції до місця споживання в лотках, судках, контейнерах?
У якому порядку кладуть столові набори при сервуванні стола?
Від яких чинників залежить сервування столу в ресторані?
На бенкеті за столом жінка повинна сідати . . . .
Укажіть вид бенкету, що організовується без розміщення за столом.
. Яка норма обслуговування гостей офіціантами на бенкетіприйомі із повним обслуговуванням офіціантами?
Укажіть час влаштування бенкету-прийому - чай,кава.
Які картки указують місце гостя за столом із розсаджуванням.
Який прийом влаштовують тільки жінки і для жінок?
Які страви подають на діловому (робочому) сніданку?
На якому бенкеті застосовується кувертна картка?
Куди кладуть індивідуальне меню при сервуванні стола для бенкету-прийому із повним обслуговуванням офіціантами?
Який бенкет вважається офіційним?
На якому бенкеті усі страви та напої подають гостям офіціанти в обнос?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома