В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?
В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені?
Що з перехованого обладнання не використовується в рибному цеху?
Які з перерахованих приміщень закладів ресторанного господарства відносяться до підсобних?
Ширина бенкетного столу?
Яка з перерахованих робіт кухарів-роздавальників не відноситься до основних робіт?
Для поорціонування перших страв для відпуску використовують?
Який вид меню застосовують в шкільних їдальнях?
Страви з яєць готують:
У ресторанах класу люкс не використовують посуд?
Баранчик круглий використовується в закладах ресторанного господарства?
Який посуд використовується для запікання і подавання гарячої закуски з осетрини, судака або інших риб і морепродуктів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома