Які процеси передбачає підготовка торгових приміщень?
За скільки часу до відкриття сервірують столи?
Яке призначення підсобного столу?
Яке призначення серванта?
Скатертина має звисати з усіх боків столу приблизно на .....
Тарілку пиріжкову ставлять по відношеннюдо основної.....
Який порядок розміщення столових приборів від центральної тарілки?
В якому порядку укладають десертні набори?
Як можна ставити фужер при сервіруванні?
Складні форми складання серветок використовують для ....
Яке призначення столової мілкої тарілки?
Які прибори використовують при подавання перших страв у бульйонних чашках та супових мисках?
Для якого виду обслуговування сервіровка складається із сервіровочної, закусочної і пиріжкової тарілок, закусочного і столового наборів (ножів і виделки), фужера і келиха для вина, оригінально згорнутої полотняної серветки?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома