. Бригадир офіціантів отримує в сервізній і кімнаті для білизни необхідні для сервіровки столовий посуд, прибори і столову білизну:
Кількість скатертин , необхідних для накриття столів, визначають, виходячи:
На кожне місце в залі офіціант отримує серветки в кількості:
На кожного офіціанта видається рушників:
Видачу столового посуду, приборів і столової білизни здійснює бригадир або черговий офіціант:
Після закінчення робочого дня столовий посуд, прибори, столова білизна повертається, при цьому:
Прибори повинні бути:
Тарілки заносять із сервізної до зали стойками по 4-8-12 штук:
Столові прибори приносять до торгової зали:
Перед сервіровкою столовий посуд і прибори:
Відполіровані ножі кладуть:
При поліруванні чарок та фужерів одним кінцем рушника їх слід тримати:
Якість поліровки чарок та фужерів перевіряємо:
При поліруванні тарілок, лівою рукою через рушник тримати тарілку ребром, а правою:
Поліруємо чарки, тримаючи через рушник:
Сільнички наповнюють:
Щоб гірчиця не темніла зверху:
Перець в перечницю наповнюють:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома