За якими ознаками класифікують посуд із порцеляни?
Яке призначення кокільниці?
Яке призначення баранчиків з овальною кришкою?
Укажіть порцеляновий посуд для подавання других страв.
Чим відрізняється закусочна тарілка від мілкої десертної?
Укажіть посуд для подавання пампушок до борщу українського.
Укажіть металевий посуд для подавання других гарячих страв.
Із яких матеріалів виготовляють посуд одноразового використання?
На якій відстані від краю стола ставлять закусочну або мілку столову тарілку?
У якому посуді подають хліб на стіл?
Яке призначення пашотниці?
Підберіть посуд для подавання варення, джему,меду.
Яким набором зручніше скористатися для перекладання риби під маринадом?
Якими наборами треба сервувати стіл, якщо у меню включено холодні закуски, гарячі м'ясні страви та десерт?
Якими наборами потрібно засервувати стіл, якщо меню включає холодні овочеві закуски та фрукти?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома