Охорона праці

Додано: 29 жовтня 2023
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
3 запитання
Запитання 1

Яких вимог потрібно дотримуватись при роботі з електроплитами?711135_1698596458.jpg

варіанти відповідей

Перед початком роботи перевіряють заземлення, справність вилки, розетки, шнура. Перевіряють наявність гумового килимка. Доторкаючись тильною стороною руки до плити, перевіряють чи плита є безпечною. Потрібно знати користуватись рубильником та перемикачами. Поверхня електроплит повинна бути рівною та без зазорів

Інші варіанти

Запитання 2

Яких вимог потрібно дотримуватись при роботі із збивальними машинами (міксером)?

варіанти відповідей

Перед початком роботи потрібно перевірити справність вилки, розетки, шнура. Працювати тільки на килимку. Перевірити правильність зборки міксера. Проводити розбір та миття міксера при повному його відключенні від мережі. Уміти користуватись вимикачами та рубильником. Перед роботою обов'язково перевірити міксер на холостому ходу. Не торкатись оголених проводів

Не лізьти сторонніми предметами в чашу блендера при роботі пристрою

Запитання 3

Яким інвентарем, посудом користуються кухари холодного та гарячого цеху при виготовленні солодких страв?

варіанти відповідей

Промаркірованими ножами та дошками "Фрукти"

Мисками різної ємкості, листами кондитерськими, сковорідками, сотейниками, дерев'яними ложками, копистками тощо

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест