Виробництво будь-якого органічного продукту починається з
Виробник органічної продукції повинен забезпечити
В органічному тваринництві потрібно використовувати:
Органічне молоко:
Для виробництва органічної свинини потрібно:
В годівлі свиней не використовувати:
Згідно вимог, в одному пташнику одночасно можна посадити
(курчат) не більше:
Вигули на одну курку-несучку мають становити:
Вулики виготовляють з:
Дозволяється заміняти неорганічними бджолиними матками і роєм:
Повторна заміна воску впродовж:
Продукти бджільництва можуть реалізовуватися з посиланням на метод органічного виробництва лише якщо правила органічного виробництва виконувалися протягом щонайменше:
Органічну продукцію маркують як звичайну коли тварині проведено понад:
ЕМ-препарати не використовують для:
Органічна сільськогосподарська продукція підлягає обов’язковому маркуванню:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома