Виробництво будь-якого органічного продукту починається з
Виробник органічної продукції повинен забезпечити
В органічному тваринництві потрібно використовувати:
Органічне молоко:
Для виробництва органічної свинини потрібно:
В годівлі свиней не використовувати:
Згідно вимог, в одному пташнику одночасно можна посадити
(курчат) не більше:
Вигули на одну курку-несучку мають становити:
Органічна сільськогосподарська продукція підлягає обов’язковому маркуванню:
Найкращою підстилкою для худоби в органічному господарстві є :
В органічному господарстві слід надавати перевагу такому
розмноженню великої рогатої худоби :
Упродовж 25–40 хвилин, не пізніше однієї години, теля має спожити:
Для «біокорови» вважаються рентабельним надої від 30000 до 50000
кг молока за:
Мінімальний вік утримання курчат в органічному птахівництві:
За органічними стандартами курей заборонено утримувати:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома