Організація, цехова структура

Додано: 21 грудня 2023
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Яка довжина робочого місця для обробки риби?

варіанти відповідей

1.5м

Запитання 2

Згідно цехової структури цехи класифікують на...

варіанти відповідей

Основні та допоміжні

Заготівельні, доготівельні, допоміжні

Заготівельні, обробні, додаткові

Запитання 3

Скільки є доготівельних цехів?


варіанти відповідей

4

3

2

Запитання 4

Гарячий цех умовно поділяють на відділення ...

варіанти відповідей

Обробне, теплове

Соусне, гарнірне

Соусне, супове

Запитання 5

Якщо немає цеху для обробки яєць, де можна обробити яйця перед використанням?

варіанти відповідей

В овочевому

В соусному відділенні

В м'ясо-рибному цеху

Запитання 6

У якому з варіантів є устаткування яке дійсно повинно бути

в овочевому цеху?

варіанти відповідей

Овочерізка, картоплечистка, столи для дочищання картоплі, протирочна машина

Картоплечистка, універсальний привід,овочерізка, стелаж для змінних механізмів

Мийні ванни, картоплечистка, бурякорізка, універсальний привід

Запитання 7

В цеху хліборізка який процес зайвий?

варіанти відповідей

Нарізування хліба, укладання ватрушок, булочок, сочників

Короткочасне (денне),зберігання хліба та іншої випічки

Зберігання та нарізування хлібобулочних виробів, їх випічка

Запитання 8

Для приготування котлет рибних яке устаткування використовують у соусному відділенні гарячого цеху?

варіанти відповідей

Електрофритюрнтцю, електроплиту

Ектросковороду, жарову шафу, індукційну плиту

Пароконвектомат, електроплиту, протирочну машину

Запитання 9

Для обробки риби і приготування рибних напівфабрикатів у якому з трьох варіантів є правильний підбір інвентарю?

варіанти відповідей

Обробна дошка Р.С.,

ножі кухарської трійки М.С., рибочистка, обробна дошка "фарш"

Мусат, ножі кухарської трійки Р.В, обробна дошка Р.С., рибочистки, лоток для фаршу

Рибочистка, мусат, обробна дошка Р.С, ножі кухарської трійки Р.С, лоток для харчових відходів

Запитання 10

Миття столового посуду, кухонного посуду і тари відбувається в цехах...

варіанти відповідей

Одному з трьома відділеннями

Цеху для миття столового посуду, цеху для миття кухонного посуду, цеху для миття тари

Цеху з двома відділеннями для столового посуду і тари і цеху для миття кухонного посуду

Запитання 11

Які теплові обробки не проводять в соусному відділенні ?

варіанти відповідей

Припускання, варіння

Смаження на грилю, запікання

Балансування, тушкування

Всі запропоновані обробки проводять

Запитання 12

До доготівельних цехів відносять?

варіанти відповідей

Гарячий, для обробки яєць

Овочевий, холодний

Гарячий, холодний

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест