Яка довжина робочого місця для обробки риби?
Згідно цехової структури цехи класифікують на...
Скільки є доготівельних цехів?
Гарячий цех умовно поділяють на відділення ...
Якщо немає цеху для обробки яєць, де можна обробити яйця перед використанням?
У якому з варіантів є устаткування яке дійсно повинно бути
в овочевому цеху?
В цеху хліборізка який процес зайвий?
Для приготування котлет рибних яке устаткування використовують у соусному відділенні гарячого цеху?
Для обробки риби і приготування рибних напівфабрикатів у якому з трьох варіантів є правильний підбір інвентарю?
Миття столового посуду, кухонного посуду і тари відбувається в цехах...
Які теплові обробки не проводять в соусному відділенні ?
До доготівельних цехів відносять?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома