Як подається меню відвідувачу?
Який час тримають зарезервований стіл, якщо замовник не прибув вчасно?
Коли виконується офіціантом досервування столу?
В якій послідовності офіціант записує замовлення?
Як правильно переносити тацю?
Де повинні знаходитися найбільш важкі предмети при перенесені таці?
При якому способі подавання страв офіціант обслуговує з лівого боку правою рукою?
Для якого сервісу характерно обслуговування за допомогою приставного столику?
Салат-коктейль подають:
Жюльєн з птиці подають:
Якими приборами сервірують стіл під час подавання риби заливної?
Яким прибором зручно скористатись для перекладання сьомги соленої?
З якого боку офіціант приймає замовлення?
Схема роботи офіціанту після прийому замовлення?
Желе, креми, муси подають:
Яка зі страв буде подана першою?
Виберіть страву після якої споживачеві пропонують посуд з водою для рук?
При індивідуальному обслуговуванні споживачів у ресторані в першу чергу подають:
Каву – глясе подають:
Прозорі супи подають:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома