Кокотниця використовується для подачі:
Яке призначення ручника?
Ближче до закусочної тарілки кладуть:
Призначення декантування вина.
Фламбування, це:
Келих для води ставлять:
В якій послідовності подають другі страви?
Подача страв «в обніс» - це:
У гостя впав на підлогу прибор, як правильно замінити його на новий прибор?
Кокотниця призначена для подачі:
Розмір закусочної тарілки:
Для подачі білих вин використовують:
Желе, муси, самбуки подають у
При подачі риби запеченої стіл сервірують:
При подачі курчат табака слід додатково подати:
При подачі бутербродів стіл сервірують
Якими приборами сервірують стіл і вживають при наявності в замовленні (м’ясного, рибного, овочевого асорті).
Які приміщення служать для обслуговування відвідувачів у підприємствах ресторанного господарства:
Меню це?
Як поділяється процес обслуговування?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома