1. Яке слово пропущено у визначенні «Бракераж готової продукції — це щоденний ______________якості готової продукції перед її реалізацієй
До складу бракеражної комісії входять:
Перед проведенням бракеражу комісія має ознайомитися з …
Перед початком роботи члени бракеражної комісії повинні
Для визначення якості сировини, напівфабрикатів і готової кулінарної продукції використовують методи:
Якість кулінарної продукції оцінюють за такими показниками:
. Результати бракеражу записують у …
Результати перевірки якості готової їжі записують у журнал бракеражу і запевняють підписами всіх членів комісії
Результати бракеражу записують у бракеражний журнал, де страву оцінюють за шкалою
Яку оцінку при бракеражу отримає кухар, приготувавши «Борщ по-українськи» зі слабким недосолом:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома