Організація проведення бракеражу на виробництві

Додано: 1 липня 2020
Предмет: , 11 клас
Тест виконано: 225 разів
10 запитань
Запитання 1

1. Яке слово пропущено у визначенні «Бракераж готової продукції — це щоденний ______________якості готової продукції перед її реалізацієй 

варіанти відповідей

контроль

огляд

перевірка

Запитання 2

До складу бракеражної комісії входять:

варіанти відповідей

директор, інженер-технолог, санітарний працівник

директор, завідуючий виробництвом, бухгалтер

завідуючий виробництвом, бухгалтер, кухар

Запитання 3

Перед проведенням бракеражу комісія має ознайомитися з …

варіанти відповідей

меню, рецептурою страв і виробів

калькуляційними картками та прейскурантами, нормативними документами

разом а), б)

Запитання 4

Перед початком роботи члени бракеражної комісії повинні 

варіанти відповідей

одягнути санодяг

ретельно вимити руки в теплій воді з милом, кілька разів обполоснути їх і витерти

 насухо

разом а), б)

Запитання 5

Для визначення якості сировини, напівфабрикатів і готової кулінарної продукції використовують методи:

варіанти відповідей

органолептичний 

лабораторний

разом а) і б)

Запитання 6

Якість кулінарної продукції оцінюють за такими показниками: 

варіанти відповідей

зовнішній вигляд страви, колір, запах

зовнішній вигляд страви, консистенція, запах та смак

зовнішній вигляд страви, колір, консистенції, запах та смак

Запитання 7

. Результати бракеражу записують у … 

варіанти відповідей

Акт визначення якості готової кулінарної продукції

журнал бракеражу

прейскурант

Запитання 8

Результати перевірки якості готової їжі записують у журнал бракеражу і запевняють підписами всіх членів комісії 

варіанти відповідей

на початку робочої зміни

до початку реалізації готової продукції

в кінці робочого дня

Запитання 9

Результати бракеражу записують у бракеражний журнал, де страву оцінюють за шкалою

варіанти відповідей

трьохбальною 

п'ятибальною

десятибальною

Запитання 10

Яку оцінку при бракеражу отримає кухар, приготувавши «Борщ по-українськи» зі слабким недосолом:

варіанти відповідей

відмінно

добре

задовільно

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест