Організація робочого місця кухаря

Організація виробництва

Додано: 12 березня 2020
Предмет:
Тест виконано: 101 раз
6 запитань
Запитання 1

Звідки від робочого місця розміщене джерело світла?

варіанти відповідей

зверху

праворуч

ліворуч

знизу

Запитання 2

Робоче місце – 

варіанти відповідей

Робоче місце – частина виробничого цеху, пристосоване для виконання тих чи інших виробничих операцій, оснащене необхідним устаткуванням і інвентарем.

Робоче місце –  виробничий цех, пристосований для виконання виробничих операцій приготування страв.

Робоче місце – частина виробничого цеху призначена для миття інвентарю

Запитання 3

Універсальні робочі місця призначені для ....

варіанти відповідей

 використання однотипних операцій. 

використання однотипних, а іноді і різних операцій.

використання за особистими потребами 

Запитання 4

Інструмент і інвентар розміщають від працівника праворуч,

варіанти відповідей

прямо

під робочою поверхнею

ліворуч

праворуч,

Запитання 5

Оброблювальний продукт розміщують від працівника -

варіанти відповідей

ліворуч

праворуч

навпроти

під робочою поверхнею

Запитання 6

Чи може деякі операції кухар може виконувати сидячи

варіанти відповідей

ні

так

в залежності від виду операції

всі виконують сидячи

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест