Організація роботи бару

Додано: 5 березня 2023
Предмет:
Тест виконано: 157 разів
15 запитань
Запитання 1

Які сектори включає робоче місце бармена?

варіанти відповідей

передня барна стійка

передня барна стійка, прохід

передня барна стійка, задній бар

передня барна стійка, задній бар, прохід

Запитання 2

 

Що відносять до першої зони на робочому місці бармена?

варіанти відповідей

робоча поверхня в радіусі витягнутої правої або лівої руки 

простір, який охоплюється рукою (лівою або правою) при відступі на один крок або обертанні корпусу на 1800 

весь інший простір, включаючи вітрину 

Запитання 3

Що відносять до другої зони на робочому місці бармена?

варіанти відповідей

робоча поверхня в радіусі витягнутої правої або лівої руки 

простір, який охоплюється рукою (лівою або правою) при відступі на один крок або обертанні корпусу на 1800 

весь інший простір, включаючи вітрину 

Запитання 4

Що розміщують на робочому місці перед барменом?

варіанти відповідей

мірний посуд, свізли, шпажки

запас посуду

шейкери, барні склянки

контейнер та щіпці для льоду

Запитання 5

Що розміщують на робочому місці справа від вільного простору?

варіанти відповідей

мірний посуд, свізли, шпажки

шейкери, барні склянки

запас посуду

контейнер та щіпці для льоду

Запитання 6

Що розміщують на робочому місці зліва від вільного простору?

варіанти відповідей

мірний посуд, свізли, шпажки

шейкери, барні склянки

запас посуду

контейнер та щіпці для льоду

Запитання 7

Що розміщують на робочому місці справа в другій зоні?

варіанти відповідей

мірний посуд, свізли, шпажки

касовий апарат, калькулятор

карти бару, серветки

комплект модифікаторів, набір гарнірів, соковижималку

Запитання 8

Що розміщують на робочому місці зліва в другій зоні?

варіанти відповідей

мірний посуд, свізли, шпажки

касовий апарат, калькулятор, запас скла, який часто використовують

карти бару, серветки

комплект модифікаторів, набір гарнірів, соковижималку

Запитання 9

Якому стилю в роботі барменів притаманні консервативність і суворість?

варіанти відповідей

класичний

фристайл

спідміксінг

флейрінг

Запитання 10

Яка техніка в роботі барменів передбачає маніпуляцію пляшками?

варіанти відповідей

фристайл

спідміксінг

флейрінг

Запитання 11

Яка техніка в роботі барменів передбачає швидке змішування коктейлів при обов'язковому дотриманні стандартів і пропорцій?

варіанти відповідей

фристайл

спідміксінг

флейрінг

Запитання 12

В якій послідовності записують напої в коктейльній карті?

варіанти відповідей

аперитиви, тонізуючі та прохолоджуючі напої, діджестиви

аперитиви, діджестиви, тонізуючі та прохолоджуючі напої

тонізуючі та прохолоджуючі напої, аперитиви, діджестиви

Запитання 13

Що вказують в барній карті?

варіанти відповідей

назва напою, ціна

назва напою, ємність

назва напою, ємність, ціна

Запитання 14

В якій послідовності записують напої в барній карті за об'ємом:


варіанти відповідей

Shot Drinks, Long Drinks, Party Drinks


Shot Drinks, Party Drinks, Long Drinks

Party Drinks, Long Drinks, Shot Drinks

Party Drinks, Shot Drinks, Long Drinks

Запитання 15

Визначте яке пиво записують першим в спеціальній карті пива

варіанти відповідей

Вітчизняні в пляшках

Імпортні розливні

Вітчизняні розливні

Імпортні в пляшках

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест