В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?
Що з перехованого обладнання не використовується в рибному цеху?
Кухарі яких розрядів можуть виконувати роботу в гарячому цеху?
Якою має бути відстань між двома плитами у гарячому цеху?
7. Відстань від плити до робочого столу, який є робочим місцем кухаря гарячого цеху повинна бути не менше:
Які страви випускає соусне відділення?
При якій температурі зберігають в камерах швидкого заморожування готові вареники до варіння?
В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені:
Страви з яєць готують:
В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів?
( дві правильні відповіді)
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома