ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ОВОЧЕВОГО ЦЕХУ З ТЕМИ: «ОБРОБКА ОВОЧІВ І ГРИБІВ»

Додано: 27 грудня 2023
Предмет:
6 запитань
Запитання 1

Овочевий цех

варіанти відповідей

Для приготування страв із овочів

Призначений для первинної обробки овочів і виготовлених з них напівфабрикатів.

Ресторану чи їдальні разом із складом для овочів розміщується в одному блоці зі складським приміщенням.

Для упакування та маркування овочевих напівфабри­катів

Запитання 2

Яке призначення овочевого цеху закладу ресторан­ного господарства?

варіанти відповідей

Для механічного оброблення коренеплодів, зелені, гри­бів, квашеної капусти і приготування овочевих напівфабрикатів

 Для зберігання свіжих, сушених та квашених овочів.

Для упакування та маркування овочевих напівфабри­катів.

Запитання 3

Де розміщується овочевий цех у закладі ресто­ранного господарства?

варіанти відповідей

Поруч із роздавальнею їжі.

Поруч із кондитерським цехом.

Поруч із мийкою кухонного посуду.

Поруч зі складом

Запитання 4

Як маркують обробні дошки в овочевому цеху?

варіанти відповідей

Р.С.", "О.С.", "О.В.

"О.С.", "М.С.", "О.В."

"О.С.", "О.К.", "Зелень". 

О.С.", "Р.С.", "М.В."

Запитання 5

 Хто відповідає за своєчасне і якісне виконання замовлень в овочевому цеху?

варіанти відповідей

завідуючий складом

кухар 4 розряду

завідувач виробництвом або начальник цеху 

адміністратор

Запитання 6

За кваліфікованим складом в овочевому цеху використовуються в основному робітники:

варіанти відповідей

робітники 4-го розряду

робітники 5-го розряду

робітники 3-го розряду 

робітники 3-го та 4-го розряду

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест