Як маркують обробні дошки у м'ясо-рибному цеху?
Які рибні відходи належать до харчових?
Відходи після потрошіння риби сортують на
Для зниження втрат соку і зменшення мікрофлори розроблена риба піддається
Які рибні харчові відходи використовують для приготування бульйонів
Що таке «фіксація» риби?
Яка з операцій відсутня при обробці живої риби
Робоче місце для приготування рибних напівфабрикатів укомплектовують розробними дошками з маркуванням
У рибний цех надходять
Яким способом розморожують рибу
Для розморожування в розчині кухонної солі рибу занурюють в
Чим цінна риба в харчуванні людини?
Як класифікується риба
Специфічний запах морської риби зумовлений
Їстівні частини риби
За термічним станом рибу поділяють на
За будовою скелету розрізняють рибу
Родини риб
. Температура охолодженої риби в товщі м’язів
За місцем і способом існування рибу поділяють на
Чи змінюється харчова цінність замороженої риби під час зберігання
За будовою скелету розрізняють рибу
Рибу з якими ознаками не використовують для приготування страв
Строк зберігання живої риби в акваріумах з проточною водою
За характером покриву шкіри рибу поділяють на
За вмістом жиру рибу умовно поділяють
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома