Складське господарство у закладах харчування призначене …
Вимоги до складських приміщень:
В неохолоджувальній коморі зберігаються такі продукти:
У закладах ресторанного господарства із середньою місткістю залу допускається сумісне зберігання:
Комори сухих продуктів, тари, інвентарю належать до складських приміщень, які:
Освітлення охолоджувального блоку може бути:
Де розташовують комору для зберігання сипучих продуктів?
Укажіть вимоги до розташування складських приміщень.
Якою повинна бути висота складських приміщень?
Як поділяються складські приміщення?
За джерелами утворення постачання закладів ресторанного господарства сировиною та продовольчими товарами може бути:
Звітним документом для комірника і матеріально-відповідальної особи є:
Коли вивіз товарів забезпечує заклад ресторанного господарства – це спосіб доставки:
Назвіть основні функції складського господарства на підприємствах харчування різного типу.
Товарні втрати, які поділяють на:
Нормовані втрати це:
До ненормованих втрат належать …
Які підйомно-транспортні механізми застосовують в складських приміщеннях?
Тара призначена для:
За кратністю використання розрізняють тару:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома