1. Яку з перерахованих функцій не виконують заклади ресторанного господарства:
2. За характером організації виробництва підприємства ресторанного господарства поділяються на:
3. Найбільш комфортабельне підприємство харчування, в якому організація харчування поєднується з улаштуванням дозвілля споживачів:
4. На класи підрозділяються:
5. На які категорії поділяються ресторани?
6. Бари – це підприємства, які обслуговують відвідувачів:
7. У якому приміщенні зберігають і нарізають хліб?
8.В ресторанах вищої категорії меню друкують:
9. В меню передбачають страви в розмірі півпорції:
10. При складанні меню влітку:
11. Фірмові другі страви записують:
12. При складанні меню враховують:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома