Організація виробничих цехів

Додано: 8 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 169 разів
12 запитань
Запитання 1

Гарячий цех поділяють на відділення:

варіанти відповідей

основне і супове

супове і соусне

для гарячих і холодний страв

супове і спеціалізоване

Запитання 2

В якому цеху готують продукти для вінегрету?

варіанти відповідей

гарячому

холодному

овочевому

спеціалізованому

Запитання 3

В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів? 

варіанти відповідей

соусному відділенні гарячого цеху

у кулінарному цеху

суповому відділенні гарячого цеху

у круп'яному цеху

Запитання 4

В якому цеху кухар повинен працювати ножем з маркуванням "МВ"?

варіанти відповідей

у м'ясному

у рибному

у гарячому

у овочевому

Запитання 5

В якому цеху здійснюється операція, яка зображена на малюнку?

варіанти відповідей

у гарячому

у м'ясному

у холодному

у соусному відділенні

Запитання 6

Назвіть вид роздавальні, яка зображена на малюнку

варіанти відповідей

механізована

автоматична

спеціалізована

універсальна

Запитання 7


З якими приміщеннями роздача повинна мати зручний зв'язок?

варіанти відповідей

з гарячим і холодним цехами

хліборізкою

торговим залом

мийною столового посуду

з овочевим цехом

Запитання 8

У яких цехех будуть здійснюватись операції, щоб приготувати капусту тушковану?

варіанти відповідей

гарячий цех

холодний

овочевий

кулінарний

м'ясний

Запитання 9

Оберіть операції, які можна здійснювати в соусному відділенні гарячого цеху

варіанти відповідей

варіння компоту

приготування гречаної каші

приготування борщу

смаження котлет

варіння бульйону

приготування соусу томатного

Запитання 10

У якому цеху встановлюють обладнання зображене на малюнку?

варіанти відповідей

овочевому

м'ясо - рибному

гарячому

холодному

Запитання 11

В якому цеху готують салати?

варіанти відповідей

холодному

гарячому

м'ясному

овочевому

Запитання 12

Який цех зображений на малюнку?

варіанти відповідей

овочевий

холодний

гарячий

м'ясний

універсальний

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест