Гарячий цех поділяють на відділення:
В якому цеху готують продукти для вінегрету?
В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів?
В якому цеху кухар повинен працювати ножем з маркуванням "МВ"?
В якому цеху здійснюється операція, яка зображена на малюнку?
Назвіть вид роздавальні, яка зображена на малюнку
З якими приміщеннями роздача повинна мати зручний зв'язок?
У яких цехех будуть здійснюватись операції, щоб приготувати капусту тушковану?
Оберіть операції, які можна здійснювати в соусному відділенні гарячого цеху
У якому цеху встановлюють обладнання зображене на малюнку?
В якому цеху готують салати?
Який цех зображений на малюнку?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома