Організація виробництва Гарячого цеху

Додано: 17 січня
Предмет:
15 запитань
Запитання 1

Обери зайве

варіанти відповідей

Супове відділення

Соусне відділення

Зона вивантаження

Зона подачі

Запитання 2

Які страви готують у соусному відділенні

варіанти відповідей

Соуси

Гарніри, другі страви та соуси

Супи та соуси

Запитання 3

Що не відноситься до видів розміщення обладнання на кухні

варіанти відповідей

Лінійне

Паралельне

Островкове

Роздільне

Запитання 4

Кухарська трійка- це

варіанти відповідей

Набір ножів

Бригада кухарів гарячого цеху

Набір каструль

Запитання 5

Обери мінімум 3 правильних обладнання для соусного відділення гарячого цеху

варіанти відповідей

Пароконвектомат

Кавоварка

Тістоміс

УКМ

Куттер

Ростер

Паровий котел

Запитання 6

Обери правильне поєднання, технологічних завдань в суповому відділенні

варіанти відповідей

Нарізання овочів, варіння супів

Приготування больйонів та соусів

Приготування більйонів, варіння супів

Запитання 7

З чого не готують більйони

варіанти відповідей

М'ясо та кістки

Риба та рибні кулінарні відходи

Гриби сушені

Картопля та буряк

Морква та селера

Запитання 8

Обери одну правильну відповідь: Кухонні плити бувають

варіанти відповідей

Електричні, газові, індукційні

Індукційні, парові, газові

Парові, електричні, тенові

Водонагрівальні, електричні, газові

Запитання 9

Не механічне обладнання цеху, це

варіанти відповідей

Принтер чеків

Стіл виробничий

Лифт підйомний

Варочний котел

Запитання 10

В якій ячейці не дотримано технологічної послідовності

варіанти відповідей

Сотейник, вінчик, ополовник

Сковорода, лопатка, міксер

Каструля, дуршляк, товкач

Універсальна кухонна машина, сковорода, каструля

Запитання 11

Без чого не можлива робота гарячого цеху

варіанти відповідей

Вентиляція

Плита кухонна

Пароконвектомат

М'ясорубка

Запитання 12

Що таке HACCP

варіанти відповідей

Система аналізу ризиків і контролю критичних точок

Сертифікат якості на продукцію

Санітарно епідеміологічна станція

Система закупівлі та продажу продукції

Запитання 13

Що слід зробити перед роботою з електроплитою чи жаровою шафою?

варіанти відповідей

Перевірити, чи є поруч вода

Перевірити справність електропроводки

Увімкнути до полного розігріву

Запитання 14

Яка поведінка найбільш сприяє зниженню виробничого травматизму в гарячому цеху?

варіанти відповідей

Зосередженість лише на своєму процесі


Підвищення темпу роботи для скорочення перебування біля гарячих поверхонь

Координація дій з колегами та чітке дотримання правил безпеки

Запитання 15

При задимленні електроплити або розлитті олії на поверхню, ваші перші дії:

варіанти відповідей

Терміново вилити багато холодної води до повного гасіння

Надягнути рукавиці та накрили металевим протівнем

Відкрити вікно та викликати електрика

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест