Обери зайве
Які страви готують у соусному відділенні
Що не відноситься до видів розміщення обладнання на кухні
Кухарська трійка- це
Обери мінімум 3 правильних обладнання для соусного відділення гарячого цеху
Обери правильне поєднання, технологічних завдань в суповому відділенні
З чого не готують більйони
Обери одну правильну відповідь: Кухонні плити бувають
Не механічне обладнання цеху, це
В якій ячейці не дотримано технологічної послідовності
Без чого не можлива робота гарячого цеху
Що таке HACCP
Що слід зробити перед роботою з електроплитою чи жаровою шафою?
Яка поведінка найбільш сприяє зниженню виробничого травматизму в гарячому цеху?
При задимленні електроплити або розлитті олії на поверхню, ваші перші дії:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома