Організація виробництва кондитерського цеху

Додано: 21 травня 2023
Предмет:
Тест виконано: 130 разів
12 запитань
Запитання 1

Які технологічні операції виконують у кондитерському цеху? Обери кілька варіантів

варіанти відповідей

перебирання і промивання родзинок, приготування і проціджування цукрового сиропу і розчину солі

первинна обробка овочів та м'ясопродуктів, варіння, смаження, випікання

просівання борошна і приготування (заміс) тіста, формування, випікання, оформлення виробів після випікання, приготування помадок, сиропів, кремів, збивання білків

приготування холодних страв, закусок і десертів

Запитання 2

Яке устаткування використовують для просіювання борошна?

варіанти відповідей

тістомісильна машина

машина для замісу тіста

просіювальна машина

сито

Запитання 3

Які машини використовують для заміса тіста ? Обери кілька варіантів

варіанти відповідей

збивальна машина

універсальний привід

машина тістомісильна

тісторозкатувальна машина

Запитання 4

Правда чи міф, що для створення необхідних умов для бродіння дріжджового тіста у великих кондитерських цехах виділяються спеціальні приміщення, в яких підтримується оптимальна температура?

варіанти відповідей

правда

міф

важко відповісти

Запитання 5

Правда чи міф? Існують спеціальні напівавтоматичні тісторозділювачі, що ділять тісто на порції певної ваги, автомати і напівавтомати, що ділять тісто і формують вироби. 

варіанти відповідей

Правда

Міф

Важко відповісти

Запитання 6

Для розкатування тіста можна використовувати машини та різні інструменти, прилади. Обери вірну відповідь

варіанти відповідей

формовочна машина, качалки, дошки

тісторозкатувальна машина, контрольна качалка

тістозамішувальна машина, формочки

універсальний привід, лопатки

Запитання 7

На робочому місці приготування начинок встановлюють виробничий стіл і невелику газову або електричну плиту, також протиральну машину і м'ясорубку. Правда чи ні?

варіанти відповідей

Ні, не правда

Так, правда

Важко відповісти

Запитання 8

Яке устаткування встановлюють для обробки яєць на робочому місці кондитера? Обери кілька варіантів

варіанти відповідей

виробничий стіл

виробничі вани

овоскоп

Столик з ящиком для яєць

Запитання 9

Що входить до складських приміщень? Обери кілька варіантів

варіанти відповідей

виробничі цеха

приміщення для тари

приміщення для сипучих продуктів

холодильні камери для молочних та м'ясо-рибних продуктів

Запитання 10

Кондитер матеріально-відповідальна особа, чи ні?

варіанти відповідей

Ні

Так

Важко відповісти

Запитання 11

Хто здійснює керівництво кондитерським цехом?

варіанти відповідей

завідувач господарством

шеф-кондитер

начальник цеху

завідувач складом

Запитання 12

За якими показниками контролюють якість сировини? Обери кілька варіантів

варіанти відповідей

цілістність тари та її кількість

вага

дата і терміни випуску та зберігання

органолептичні показники

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест