Які технологічні операції виконують у кондитерському цеху? Обери кілька варіантів
Яке устаткування використовують для просіювання борошна?
Які машини використовують для заміса тіста ? Обери кілька варіантів
Правда чи міф, що для створення необхідних умов для бродіння дріжджового тіста у великих кондитерських цехах виділяються спеціальні приміщення, в яких підтримується оптимальна температура?
Правда чи міф? Існують спеціальні напівавтоматичні тісторозділювачі, що ділять тісто на порції певної ваги, автомати і напівавтомати, що ділять тісто і формують вироби.
Для розкатування тіста можна використовувати машини та різні інструменти, прилади. Обери вірну відповідь
На робочому місці приготування начинок встановлюють виробничий стіл і невелику газову або електричну плиту, також протиральну машину і м'ясорубку. Правда чи ні?
Яке устаткування встановлюють для обробки яєць на робочому місці кондитера? Обери кілька варіантів
Що входить до складських приміщень? Обери кілька варіантів
Кондитер матеріально-відповідальна особа, чи ні?
Хто здійснює керівництво кондитерським цехом?
За якими показниками контролюють якість сировини? Обери кілька варіантів
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома