Кондитерські цехи в системі громадського харчування можуть функціонувати лише як окрема підприємство?
Готова продукція кондитерських цехів реалізовується лише на тому підприємстві на якому виготовляється?
У кондитерських цехах великої потужності передбачаються які приміщення?
Виробничі приміщення кондитерського цеху обладнують яким обладнанням?
До механічного обладнання відносять?
Холодильне обладнання призначене для?
До підйомно-транспортного обладнання відносять?
Кожне робоче місце має бути забезпечене?
З яких стадій складається технологічний процес приготування борошняних кондитерських виробів?
Від чого залежить кількість і склад виробничих приміщень?
Яким обладнанням облаштовують робоче місце для приготування бісквітного тіста?
Для розкачування тіста та нанесення на нього певного малюнка застосовують?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома