Який матеріал найчастіше використовується для виготовлення тарілок для ресторанів?
Які з наступних прикладів є видами столових приборів?
Який матеріал найчастіше використовується для виготовлення келихів для ресторанів?
Який тип столових приборів найчастіше використовується для страв з м'ясом?
Який тип склянок найчастіше використовується для сервірування вина?
Які з наступних прикладів є видами посуду для сервірування десертів?
Які з наступних прикладів є видами посуду для сервірування салатів?
Як називається спеціальний тип тарілок, які використовуються для сервірування супів?
Що таке роздавальний лічильник?
Який тип приладу можна використовувати для роздавання сухих продуктів, таких як крупи чи паста?
Що таке термопот?
Який тип обладнання можна використовувати для зберігання гарячої їжі?
Який тип приладу можна використовувати для роздавання соусів чи дрібних інгредієнтів?
Що таке роздавальний автомат?
Який тип обладнання можна використовувати для роздавання гарячих напоїв?
Що входить до обов'язків кухаря-роздавальника?
Яку головну мету має організація роботи кухарів-роздавальників?
Яку інформацію повинен знати кухар-роздавальник про кожну страву?
Яка головна вимога до роботи кухарів-роздавальників?
Які фактори можуть вплинути на роботу кухарів-роздавальників?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома