Організація виробництва та обслуговування 2 семестр

Додано: 20 квітня 2023
Предмет:
Тест виконано: 65 разів
20 запитань
Запитання 1

Який матеріал найчастіше використовується для виготовлення тарілок для ресторанів?


варіанти відповідей

Скло

Кераміка

Метал

Запитання 2

Які з наступних прикладів є видами столових приборів?


варіанти відповідей

Ніж, виделка, ложка

Горнятко, тарілка, чайник

Сковорідка, каструля, сковорідка гриль

Запитання 3

Який матеріал найчастіше використовується для виготовлення келихів для ресторанів?


варіанти відповідей

Скло

Кераміка

Метал

Запитання 4

Який тип столових приборів найчастіше використовується для страв з м'ясом?


варіанти відповідей

Столові ножі

Виделки

Ложки

Запитання 5

Який тип склянок найчастіше використовується для сервірування вина?


варіанти відповідей

Високі склянки

Низькі склянки

Келихи

Запитання 6

Які з наступних прикладів є видами посуду для сервірування десертів?


варіанти відповідей

Тарілки для тортів, чашки для морозива

Тарілки для салатів, склянки для води

Сковорідки для яєць, каструлі для соусу

Запитання 7

Які з наступних прикладів є видами посуду для сервірування салатів?


варіанти відповідей

Тарілки, виделки

Келихи, ложки

Чашки, ножі

Запитання 8

Як називається спеціальний тип тарілок, які використовуються для сервірування супів?


варіанти відповідей

Супові тарілки

Миски

Тар

Запитання 9

Що таке роздавальний лічильник?


варіанти відповідей

Пристрій для вимірювання ваги продукту

Пристрій для автоматичного роздавання продукту

Пристрій для обліку витрат продукту

Запитання 10

Який тип приладу можна використовувати для роздавання сухих продуктів, таких як крупи чи паста?


варіанти відповідей

Роздавальний лічильник

Дозатор 

Ручна ложка

Запитання 11

Що таке термопот?


варіанти відповідей

Прилад для охолодження напоїв

Прилад для зберігання гарячих напоїв

Прилад для зберігання напоїв за кімнатної температури

Запитання 12

Який тип обладнання можна використовувати для зберігання гарячої їжі?


варіанти відповідей

Посудомийна машина

Холодильник

Термічний контейнер 

Запитання 13

Який тип приладу можна використовувати для роздавання соусів чи дрібних інгредієнтів?


варіанти відповідей

Роздавальний лічильник

Дозатор

Столова ложка

Запитання 14

Що таке роздавальний автомат?


варіанти відповідей

Пристрій для автоматичного вимірювання продукту

Пристрій для автоматичного роздавання продукту 

Пристрій для обліку витрат продукту

Запитання 15

Який тип обладнання можна використовувати для роздавання гарячих напоїв?


варіанти відповідей

Термопот

Холодильник

Термічний контейнер

Запитання 16

Що входить до обов'язків кухаря-роздавальника?


варіанти відповідей

Приготування страв

Роздавання готових страв

Прибирання кухні

Запитання 17

Яку головну мету має організація роботи кухарів-роздавальників?


варіанти відповідей

Забезпечення швидкої та якісної роботи на кухні 

Забезпечення безпеки на кухні

Забезпечення розваг для клієнтів

Запитання 18

Яку інформацію повинен знати кухар-роздавальник про кожну страву?


варіанти відповідей

Інгредієнти та рецепт приготування

Ім'я та адресу клієнта, якому слід роздати страву

Ціну та кількість продукту, що використовується

Запитання 19

Яка головна вимога до роботи кухарів-роздавальників?


варіанти відповідей

Якість приготовлених страв 

Швидкість роздавання страв

Чистота та гігієна на кухні

Запитання 20

Які фактори можуть вплинути на роботу кухарів-роздавальників?


 

варіанти відповідей

Кількість замовлень та час на їх обробку 

Стать та вік робітників

Рівень освіти та досвіду

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест