Організація виробництва та обслуговування

Додано: 23 вересня
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

З'єднують компоненти, заправляють салат

варіанти відповідей

у функціональних місткостях 

лотках

кастрюлях

у салатницях

Запитання 2

Підготовлені компоненти для салатів та інших холодних закусок з'єднують і заправляють 

варіанти відповідей

безпосередньо перед реалізацією,

за 15 хвилин до реалізації

за 5 хвиоин до реалізації

Запитання 3

Заливні страви зберігають при температурі

варіанти відповідей

2-6 °С

10-15 °С

0 °С

Запитання 4

Заливні зберігають не більше:

варіанти відповідей

6 год

24 год

12год.

Запитання 5

Крем, самбук, желе, мус –подають:

варіанти відповідей

в креманці на підставній тарілці

на блюді круглому з ложкою 

в креманці на підставній тарілці, на яку кладуть паперову серветку

Запитання 6

Каву по-східному

варіанти відповідей

прдають процідженою

подають разом з гущею без проціджування

подають у турці

Запитання 7

Каву на молоці (по-варшавськи) готують

варіанти відповідей

на пряженому молоці з

додаванням цукру

на пряженому молоці без

додаванням цукру

Запитання 8

Фламбування десертів - це

варіанти відповідей

порціонування страви на очах у гостей


це підпалювання десерту, облитого коньяком на підсобному столику

це підпалювання десерту, які облиті коньяком чи спиртом на спеціальній сковорідці

Запитання 9

Каву «Глясе» подаємо

варіанти відповідей

у чайній чашці з блюдцем 

у кофейній чашці з блюдцем

у конусоподібній склянці з блюдцем

Запитання 10

Всі безалкогольні напої та соки подаємо

варіанти відповідей

при температурі 10-12 ο С 

при температурі 5-8 ο С

при температурі 14-18 ο С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест