Укажіть відмінні особливості закладів ресторанного господарства від підприємств харчової промисловості та торгівлі
Дайте визначення поняття «ресторанне господарство»
Кулінарна продукція – це …
Страва – це … .
Укажіть виробничі приміщення закладів ресторанного господарства
Технологічний процес це … .
Дайте визначення поняття «Виробництво»
Укажіть, які заклади ресторанного господарства мають цехову структуру
Як поділяються заготівельні цехи?
Як поділяються спеціалізовані цехи?
Дайте визначення поняття «Робоче місце».
Дайте визначення поняття «Виробнича ділянка»
Укажіть у цехах яких підприємств організовують спеціалізовані робочі місця?
Укажіть, що передбачає оперативне планування виробництва
Укажіть основний нормативно-технологічний документ для закладів ресторанного господарства
У якій нормативно-технологічний документації зазначаються норми закладання сировини, вимоги до якості сировини, технологія приготування та вимоги до якості страв?
У якій нормативно-технологічний документації зазначаються норми закладання, вихід і ціна продажу готової продукції?
У якому нормативному документі містяться рекомендації щодо взаємозамінності продуктів?
Яке призначення овочевого цеху закладу ресторанного господарства
Де розміщується овочевий цех у закладі ресторанного господарства?
Скільки часу може зберігатися обчищена картопля у воді?
Який строк зберігання при температурі 6 – 8 ˚С виробів із котлетної м'ясної маси?
Дайте визначення поняття «Цех»
Укажіть на який період розробляється план-меню
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома