Піч ФТЛ-2 призначена для випікання широкого асортименту виробів:
Яка базисна вологість борошна?
За допомогою якої частини натиральної машини Н-4М регулюють зазор між валками?
Як визначити готовність виробів до смаження?
Для зручності роботи при перевантаженні лотків із контейнерів в автомашини у місця роботи на платформі встановлюються:
Чому небажано смажити вироби у фритюрі на самій олії?
До яких печей за способом обігріву відноситься ФТЛ-2?
З яких послідовних операцій складається санітарна обробка лотків?
З якою метою проводять відлежування тіста при виробництві бубличних виробів?
Тривалість випікання тіста-хліба в конвеєрній колисковій печі регулюється за допомогою:
Відношення маси охолоджених виробів до маси витраченого на їх виготовлення борошна, виражене у процентах, це:
Які пред’являють вимоги до транспорту для перевезення хлібобулочних виробів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома