Графік виходу на роботу складається за:
Табель обліку робочого часу визначає:
Наукова організація праці забезпечує:
Для визначення чисельності працівників доготівельних цехів необхідно знати:
Структура заготівельного закладу залежить від:
Найвищі класи встановлюються в таких закладах, як:
Який з наведених факторів враховується при складанні меню?
На який період розраховується план-меню?
Для шкільної їдальні доцільно вибрати меню:
Які чинники враховують при складанні виробничої програми?
Яку роль відіграє планове меню в ритмічній роботі закладів ресторанного господарства?
Для зберігання борошна в мішках застосовують способи:
Не підлягає поверненню тара:
За якими показниками приймають тару шеф-кухарі?
Як зберігають овочі в комірних приміщеннях?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома