Заклади ресторанного господарства надають споживачам:
Які заклади ресторанного господарства поділяються на класи?
Назвіть основні типи закладів ресторанного господарства?
Згідно з ДСТУ 4281:2004 “заклад ресторанного господарства, призначений для механізованого виробництва власної продукції та централізованого забезпечування нею інших закладів ресторанного господарства та об’єктів роздрібної торгівлі” – це:
Ресторанне господарство?
Дайте визначення поняттю Цех?
Які з перерахованих приміщень закладів ресторанного господарства не відносять до допоміжних:
Виробничий процес складається з таких операцій:
До принципів раціональної організації виробництва не належать
Виробничо-торговельна структура закладу ресторанного господарства залежить від:
Від чого залежить послідовність запису страв в меню?
Ким затверджується меню?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома