Організація виробництва в ЗРГ (кухарі)

Додано: 27 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 270 разів
12 запитань
Запитання 1

              Заклади ресторанного господарства надають споживачам:


варіанти відповідей

Послуги харчування

Послуги дозвілля

Послуги харчування і дозвілля

Послуги харчування і торговельні

Запитання 2

Які заклади ресторанного господарства поділяються на класи?

варіанти відповідей

Ресторани та кафе

Їдальні і бари

Ресторани і бари

Запитання 3

       Назвіть основні типи закладів ресторанного господарства?


варіанти відповідей

Ресторани, вагон-рестран, їдальні, кафе, бари

Ресторани, бари, кафе, їдальні

Ресторани, ресторан на пароплавах, диско-бари, кафе-бари

Запитання 4

    Згідно з ДСТУ 4281:2004 “заклад ресторанного господарства, призначений для механізованого виробництва власної продукції та централізованого забезпечування нею інших закладів ресторанного господарства та об’єктів роздрібної торгівлі” – це:


варіанти відповідей

фабрика-заготівельня

фабрика-кухня

домова кухня

ресторан за спеціальними замовленнями

Запитання 5

           Ресторанне господарство?

варіанти відповідей

Вид економічної діяльності, щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього

Заклад ресторанного господарства для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього

Підприємство ресторанного господарства для задоволення потреб споживачів у                                                                                                харчуванні з організацією дозвілля або без нього

Запитання 6

       Дайте визначення поняттю Цех?


варіанти відповідей

Частина приміщення в торговому залі

Відособлена в технологічному відношенні частина підприємства, у якій проходить закінчений процес

Частина приміщення на складі, де зберігаються продукти, що швидко псуються

Частина приміщення на підприємстві, де знюється обслуговування

Запитання 7

     Які з перерахованих приміщень закладів ресторанного господарства не відносять до допоміжних:


варіанти відповідей

Торговельна зала

Мийна столового посуду

Вестибюль

Запитання 8

Виробничий процес складається з таких операцій:

варіанти відповідей

Основних, допоміжних, технологічних

Основних, допоміжних, обслуговуючих

Основних, допоміжних, природних

Запитання 9

До принципів раціональної організації виробництва не належать

варіанти відповідей

комплексність

пропорційність

безперервність

парарельність

ритмічність

сумісництво професій

Запитання 10

Виробничо-торговельна структура закладу ресторанного господарства залежить від:


варіанти відповідей

кількості приміщень у підприємстві

контингенту, що обслуговується

функцій, що виконує підприємство

потужності підприємства

Запитання 11

        Від чого залежить послідовність запису страв в меню?



варіанти відповідей

Від розміщення закладу ресторанного господарства

Від класу до якого належить заклад ресторанного господарства

Від послідовності прийняття їжі

Запитання 12

        Ким затверджується меню?


варіанти відповідей

 Метрдотель, директором, бухгалтером

Бухгалтером, зав. виробництвам, метрдотелем

Директором, зав. виробництвом, бухгалтером

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест