оргвнізація роботи бару

Додано: 1 грудня 2020
Предмет:
Тест виконано: 86 разів
10 запитань
Запитання 1

Сукупність природних факторів конкретної місцевості, ділянки землі , що впливають на властивості вирощеного винограду - це: 


варіанти відповідей

терруар


апелласьон

вейнгут

бодега

Запитання 2

Марочними винами називають:


варіанти відповідей

вина з кращих сортів винограду, виготовлених без витримки

вина з кращих сортів винограду, витриманих 1,5-2 роки

вина з кращих сортів винограду, витриманих 3-6 років

вина з кращих сортів винограду, витриманих до 10 років

Запитання 3

Виноробний район з унікальними географічними умовами і чітко встановленою технологією  із сукупністю вимог до того чи іншого вина – це: 

варіанти відповідей

крю

шато

теруар

апелласьон

Запитання 4

Купажні вина –це: 


варіанти відповідей

вина, отримані в результаті змішування різних виноматеріалів

вина, отримані змішуванням різних сортів винограду

вина, отримані змішуванням різних сортів винограду в польових умовах при зберіганні врожаю

вина, отримані в результаті змішування мезги різних сортів винограду

Запитання 5

Ремюаж – це технологічна операція : 


варіанти відповідей

змішування виноматеріалів

додавання ароматичних добавок

зведення осаду на пробку пляшки

охолоджування виноматеріалів

Запитання 6

За кольором виноградні вина поділяють на: 


варіанти відповідей

білі, червоні

білі, рожеві, червоні

рожеві, червоні, ігристі

білі, сортові, рожеві, червоні

Запитання 7

Скляний посуд для сервірування білого вина – це: 


варіанти відповідей

чарка рейнвейна 100 мл

чарка мадерна 75 мл

чарка лафітна 125 мл

чарка лікерна 35 мл.

Запитання 8

Температура подачі червоних насичених вин: 


варіанти відповідей

12-15 С°

10-15 С°

18 і вище С°

15-17 С°

Запитання 9

Скляний посуд для сервірування червоного вина – це: 


варіанти відповідей

чарка лафітна 125 мл

чарка мадерна 75 мл

чарка рейнвейна 100 мл

чарка лікерна 35 мл

Запитання 10

Еногастрономія - це: 


варіанти відповідей

правила споживання алкогольних напоїв

правила поєднання вин та страв

правила споживання гастрономічних страв

правила подавання вина

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест