Основи гігієни та санітарії

Додано: 17 січня 2021
Предмет:
Тест виконано: 67 разів
10 запитань
Запитання 1

Яким кольором маркують інвентар для прибирання туалету?

варіанти відповідей

червоним

білим

чорним

золотим

Запитання 2

. В якому цеху виготовляють борошняні кондитерські вироби

варіанти відповідей

в заготівельному

в кондитерському

в соусному

в великому

Запитання 3

Як функціонують кондитерські цехи і яку продукцію вони випускають?


варіанти відповідей

як багато підприємств або входити до комплексу виробничих приміщень ресторану, кафе, їдальні. 

як великі підприємство або входити до комплексу виробничих приміщень ресторану, кафе, їдальні. 

як окреме підприємство або входити до комплексу виробничих приміщень ресторану, кафе, їдальні. 

як захмарні підприємство або входити до комплексу виробничих приміщень ресторану, кафе, їдальні. 

Запитання 4

Асортимент виробів, які випускає кондитерський цех

варіанти відповідей

Кондитерський цех кондитерські вироби

Кондитерський цех випускає мукомельні кондитерські вироби

Кондитерський цех випускає крупяні кондитерські вироби (з блінного тіста)

Кондитерський цех випускає борошняні кондитерські вироби (з дріжджового тіста, заварного, пісочного, шарового, бісквітного

Запитання 5

З чого починають одягати спецодяг?

варіанти відповідей

зі взуття

з халату

з ковпака

з штанів

Запитання 6

Вкажіть правильну послідовність обробки столового посуду:

варіанти відповідей

в) очищення, сортування, миття у розчині знежирюючого засобу, миття у вдвічі слабшому розчині знежирюючого засобу, ополіскування, витирання.

а) очищення, сортування, миття у розчині знежирюючого засобу, миття у вдвічі слабшому розчині знежирюючого засобу, ополіскування, просушування;

б)очищення, сортування, миття у вдвічі слабшому розчині знежирюючого засобу, миття у розчині знежирюючого засобу, ополіскування, просушування;

г)очищення, сортування, миття у розчині знежирюючого засобу

Запитання 7

Вкажіть максимальну відстань від робочого місця до раковини для миття рук:

варіанти відповідей

50 см;

15м

15с м

2 м

Запитання 8

Який з розчинів не призначений для дезінфекції рук?

варіанти відповідей

0,5% розчин хлораміну.

0,2% розчин хлорного вапна;

2% розчин хлорного вапна;

12% розчин хлорного вапна;

Запитання 9

Зберігають кондитерські вироби, оздоблені кремами чи фруктовою начинкою, при температурі

варіанти відповідей

+10+19°С

+4+8°С

+14+18°С

+4+5°С

Запитання 10

У приміщенні для оздоблення виробів температура має бути

варіанти відповідей

+7+8°С. 

+1+8°С. 

+17+18°С. 

+7+18°С. 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест