М'ясні гарячі страви джерело вітамінів групи
Подають гарячі м'ясні страви у
Якщо ви хочете, щоб м'ясо, яке ви хочете приготувати, було більш соковите і ароматне, то тоді вам варто попередньо його
Для того щоб страви з печінки були смачними, треба попередньо потримати печінку в
М'ясо нарізують
Для тушкування використовують рибу середньої жирності і жирну:
Для приготування других страв використовують
Бутерброди з різними видами наповнювачів можна складати шарами. Ця страва називається
Бутерброди бувають
Подають гарячі бутерброди на
Беруть бутерброд
Для приготування салатів використовують
Заправлені салати з варених овочів підлягають реалізації протягом
Заправлені салати з сирих овочів підлягають реалізації протягом
Норми виходу салатів залежно від їх виду становлять,
Холодні закуски з сирих овочів є основним джерелом вітамінів
Особливу роль відіграють холодні страви і закуски в меню бенкетів, де їх буває
Температура подавання холодних страв І закусок має бути не вищою
Температура подавання гарячих страв І закусок має бути
холодні страви і закуски готують у міру їх реалізації і зберігають нарізаними або цілими не більш як
температура подавання холодних страв і закусок мас бути
Посуд для відпускання холодних страв і закусок
Температурні умови зберігання готової їжі регламентовані санітарними правилами, згідно з якими температура холодних закусок і холодних солодких страв для споживачів має становити
Термін реалізації їжі після вторинної теплової обробки не повинен перевищувати
Кондитерські вироби із кремом зберігають у холодильних камерах і шафах при температурі не вище
Для приготування солодких страв використовують різноманітну сировину:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома